×

Programmering

ohluurtjeOosterhouts Uurtje
Vanaf 16.30 uur trappen we het festival af met een écht ”Oosterhouts Uurtje”.Tijdens het ”Oosterhouts Uurtje” brengen verschillende Oosterhoutse talenten hun zangkunsten ten gehore!

 

Andre Hazes jr.

Andre Hazes Jr.
Een introductie heeft deze hunk eigenlijk al niet meer nodig. Als zoon van zit het zingen hem overduidelijk in zijn bloed. Hij heeft al meerdere albums, televisieprogramma’s en hits op zijn naam staan en we gaan nog heel veel van hem horen!

 

Wolter Kroes
“Ik heb de hele nacht liggen dromen”, “Niet normaal”, ”Sjalalala” en ‘’Ik ben je prooi’’, ”Viva Hollandia” en ga zo maar door! Wolter Kroes heeft eigenlijk geen introductie meer nodig en dit jaar is deze topper er weer bij!

Henk Dissel
Hij is 25 jaar en zit al 10 jaar in het vak, Henk Dissel!
In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende hits uit. Een van de meest geboekte artiesten van Nederland, 100% meezing-garantie!

Jeffrey Heesen
Jeffrey Heesen krijgt nationale bekendheid als hij in 2015 meedoet aan het televisieprogramma Bloed, Zweet En Tranen. In 2016 verschijnt het album Intens. De songs voor het album schrijft Heesen grotendeels samen met de Nederlandse zanger en songschrijver Waylon. Naast nieuwe songs bevat het album ook remixes van de nummers “Zijn We Uitgepraat” en “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”.

Tino MartinTino Martin
Deze veelbesproken Bloed, Zweet en Tranen kandidaat heeft zich dit jaar ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in het zalencircuit en hij mag zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen.


Het Feestteam
Handjes in de lucht voor Het Feestteam! Dit duo zet elke zaal/elk podium op z’n kop! Het is een groot feest met HET FEESTTEAM! Niet voor niets meerdere keren uitgeroepen tot de beste Feestact van Nederland!

Matthijs KoningMatthijs Koning
”Dans met mij”, ”Hallo Hallo” en ”Sleutel van jouw hart” zijn zomaar wat titels van Matthijs die allemaal de Nederlandstalige top 20 hebben gehaald, daarom mag deze Oosterhouter ook deze editie niet ontbreken op Oosterhout LIVE.

Joeri Plaizier
Joeri Plaizier komt er op jonge leeftijd al achter dat zingen zijn passie is. Hij zingt altijd en overall, waar hij maar kan. Met zijn debuutalbum ‘Vandaag is vandaag’ gooit hij hoge ogen!Naast de vele radio- en televisieoptredens is de artiest ook steeds vaker te zien in het land! En zijn hit Rik !ikke Tik Tik kennen we natuurlijk ook allemaal!

John WestJohn West
John West is al jaren een graag geziene gast in de Nederlandse Muziekindustrie, met al enkele hitjes op zijn naam. Maar door zijn deelname aan het programma Bloed, Zweet en Tranen is hij nu ook bij het grote publiek bekend!

ivinzzentVinzzent
Oosterhout Live ambassadeur Vinzzent ontbreekt ook deze keer niet!
”Kom op en dans met me mee!” Een kreet uit de Dromendans van Vinzzent waarmee hij Nederland veroverde in 2011. Sowieso, dat alle voetjes van de vloer gaan! Dansé, dansé!


Frank Verkooyen
De gezellige componist, producer, tekstschrijver en zanger Frank Verkooyen, geboren en getogen in Breda die bekend staat om zijn om zijn feestelijke repertoire leeft maar raak en kan zijn geluk niet op dat het publiek de rasartiest op handen draagt. De zanger waarvan ze zeggen, dat hij zin in het leven heeft, of dit nu in de zomertijd is of in zijn stamkroeg, ineens gaat het leven, als Frank is geweest, dan is het feest met de hoofdletter F!

Wendy de LaatWendy de Laat
Twee jaar geleden was Wendy al te gast bij het Oosterhouts Uurtje! Op 7 oktober 2015 bracht Wendy haar nieuwe nummer ‘Liegen en Bedriegen’ uit. Een heerlijk up tempo nummer waar ze zeker te weten heel het veld mee op zijn kop zet!