×

Algemene info

 

Oosterhout LIVE 2018 op 7 juli!

Oosterhout LIVE 2018, Wat was het een GEWELDIG feest, uitverkocht én ontzettend gezellig!

Tijdens de 10e editie van Oosterhout LIVE gaan we dit gewoon weer helemaal overdoen! Niet meer de allergrootste namen van Nederland, maar wel de meeste gezelligheid met de meest geboekte artiesten van het moment! Oosterhout LIVE, hét gezelligste festival van Brabant! De kaartverkoop start 22 december met een MEGA FEESTDAGENACTIE. Nog het hele jaar zijn kaarten verkrijgbaar voor maar €15,-! Vanaf 1 januari start de reguliere voorverkoop met tickets voor €20,-.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Hotel cafe ’t Zonneke en online via: https://deticketshop.nl/shop/v2/fl8ycyqwpq

 

Voor wie is Oosterhout LIVE bedoeld?


Oosterhout LIVE is sinds 2009 het meest eigentijdse festival van Brabant gericht op Nederlandstalige muziek en is eigenlijk voor iedereen! Afgelopen jaar waren er duizenden mensen in twee dagen tijd te zien afkomstig uit heel Nederland! Alle leeftijden zijn welkom alleen weet je dat je onder de 18 geen drank mag bestellen of drinken en daar zullen we dan ook streng op controleren. Ouders adviseren wij wel om hele jonge kinderen niet mee te nemen door de mensenmassa. Verder is iedereen die van gezelligheid, Nederlandstalige top muziek, lekker eten en drinken en vooral van feesten houdt meer dan welkom.

 

Is er een minimum leeftijd?


Nee! Iedereen is welkom tijdens Oosterhout LIVE! Wel is er uiteraard een minimum leeftijd (18+) voor het nuttigen van alcoholische dranken. Maar jong en oud zijn welkom om er samen een geweldig feest van te maken!

 

Welke artiesten komen er?


Klik voor informatie over de artiesten en de line-up van Oosterhout LIVE 2018 op de button Programmering.

 

Van hoe laat tot hoe laat?


De deuren van het veld gaan open om 15.30 uur. DJ Rubin zal het publiek lekker opwarmen en vanaf 16.30 uur trappen we het festival af met een écht Oosterhouts uurtje. Tijdens het ”Oosterhoutse Uurtje” brengen Oosterhoutse talenten hun zangkunsten ten gehore! Vanaf 17.30 uur barst het spektakel echt los en het zal tot 00.00 uur duren. Dan draaien we helaas het laatste nummer en gaan de lichten aan….

 

Hoe betaal ik op Oosterhout Live?


Op het terrein kan uitsluitend met bonnen betaald worden. De bonnen kunnen met contant geld of met PIN aangeschaft worden.
De bonnen zijn alleen 1 juli geldig en kunnen niet ingewisseld worden.

 

Niet toegestaan


Het is niet toegestaan om foto, film, opnameapparatuur, paraplu’s, (alcoholhoudende) dranken, glaswerk, plastic flessen, blik, drugs, vuurwerk, wapens of gevaarlijke voorwerpen mee te nemen op het festival terrein. Het meenemen van funcamera’s (kleine digitale camera’s) is wel toegestaan. Ook is het om veiligheidsredenen niet mogelijk om bankjes, klapstoelen, rugzakstoel (of welke vorm van een stoel) mee te nemen. Indien dit toch gebeurd zal de beveiliging een en ander in beslag nemen. Personen met voetbalshirts worden niet toegelaten op het terrein. Zowel bij de entree als op het terrein zullen op meerdere plaatsen de huisregels zichtbaar zijn.

 

Weersomstandigheden


Oosterhout LIVE 2018 vindt plaats op een buitenlocatie (het Lukwelpark in Oosterhout). We gaan natuurlijk voor een heerlijk zonnetje!

 

Parkeren


Rondom de locatie (LUKWELPARK) zijn voldoende mogelijkheden tot gratis parkeren. Denk bijvoorbeeld aan de gratis parkeermogelijkheden op het Slotjesveld. Kom je uit de buurt dan raden we je aan lekker te voet of met de fiets te komen.

Er is een fietsenstalling aanwezig. Fietsen mogen gratis gestald worden in de fietsenstalling van het Mgr. Frencken college.

 

EHBO & BHV


Op het terrein is een EHBO post aanwezig die goed zichtbaar is. Verder zijn er tal van BHV’ers aanwezig waaronder alle heren en dames van de beveiliging. Dus mocht je medische klachten hebben, spreek dan direct iemand van de beveiliging of EHBO aan.

 

Veiligheid


De organisatie stelt alles in het werk om een veilige omgeving voor haar bezoekers te creëren. Dit onder ander door gebruik te maken van professionele partners, waaronder een zeer vakkundig beveiligingsbedrijf en EHBO team. Daarnaast is er direct contact met de politie en brandweer. Maar sociale controle is daarnaast ook van harte welkom.

Constateer je zelf iets waarbij je jezelf niet prettig voelt, meldt het dan bij de organisatie. Zo kunnen we indien nodig snel handelen. De controle bij binnenkomst is erg streng, maar is uitsluitend bedoeld voor uw en onze veiligheid.

Op het terrein wordt gebruik gemaakt van veiligheidscamera’s. Indien nodig zullen wij de beelden doorsturen naar de politie.